ua en ru

На Європейській площі розпочалася безстрокова акція із встановленням наметів

Керівник центрального штабу партії "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що на Європейській площі розпочалася безстрокова акція, "яка не закінчиться, поки ми не переможемо".

Керівник центрального штабу партії "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що на Європейській площі розпочалася безстрокова акція, "яка не закінчиться, поки ми не переможемо". Про це він заявив під час виступу на Європейській площі, передає прес-служба партії.

Фотогалерея: "Недільні мітинги в Києві 24 листопада"

Турчинов повідомив, що для цього буде організовано штаб Євромайдану.

Комендантом наметового містечка обраний Андрій Парубій. Інформаційно-пропагандистську роботу очолить В'ячеслав Кириленко.

Щодня, о 19:00, на Європейські площі будуть проходити мітинги. Крім того, у понеділок о 8:00 на Європейській площі відбудеться збір для облаштування блок-пікету Кабінету міністрів.

Зазначимо, що на Європейській площі з'явився лідер "Удару" Віталій Кличко. За його словами, влада настільки перелякана, що не тільки дала команду не приймати його літак в аеропортах "Бориспіль" і "Жуляни", а й розпорядилася постійно зупиняти його автомобіль, коли він їхав із Кривого Рогу до Києва на мітинг.

Нагадаємо, в неділю мітинг у центрі Києва за євроінтеграцію зібрав близько 150 тис. осіб.