ua en ru

На Донбасі за добу загинули 2 бійця, 13 поранені, - штаб

На Донбасі за добу загинули 2 бійця, 13 поранені, - штаб Джерело фото:EPA
На Донбасі за добу загинули 2 бійця, 13 поранені.

На Донбасі за добу загинули 2 бійця, 13 поранені. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) в Facebook.
"За добу в боях з терористами Україна втратила двох військовослужбовців, ще тринадцять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Всіх поранених направили в лікарню. Все необхідне для їх одужання є", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, відзначається продовження обстрілу бойовиками сил АТО на Донбасі.

"43 рази протягом доби терористи порушували умови припинення вогню. З РСЗВ БМ-21 Град вели вогонь по нашим підрозділам, які захищають трасу стратегічного значення Бахмутка. Вибухи були чутні поблизу Донецьке, Сокільники, перехрестя доріг Фрунзе-Кримське. "Градом" накрили наш блокпост в районі Щастя", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі повідомляють, що вночі українські військові відбили атаку бойовиків на донецький аеропорт.

Також, за даними штабу, бойовики ведуть артилерійський вогонь по підрозділам сил АТО поблизу Гранітного. При цьому українська артилерія завдала більше 40 вогневих ударів по бойовиках. Інформація про їхні втрати уточнюється.

За даними прес-центру, вчора був доставлений гуманітарний вантаж жителям населеного пункту Булавинське. Місцеві жителі отримали продукти та речі першої необхідності. При цьому наголошується, що бойовики в той же час вели артилерійський і мінометний вогонь по селищу. Також, під обстріл потрапили підрозділи сил АТО в районі Вуглегірська, Кам'янки, Никишного, Малоорловки і Майорска.

Нагадаємо, за даними прес-центру, на Донбасі за добу з 17 на 18 листопада загинули 5 бійців АТО, 8 поранені.