ua en ru

На Донбасі за останні три дні загинули 4 нацгвардейца

На Донбасі за останні три дні загинули четверо військовослужбовців Національної гвардії України.

На Донбасі за останні три дні загинули четверо військовослужбовців Національної гвардії України. Про це йдеться в повідомленні прес-служба НГУ.

"Протягом останніх трьох діб загинуло чотири військовослужбовця Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Так, 31 жовтня на блокпосту неподалік від населеного пункту Донецьке Луганської області в результаті мінометного обстрілу блокпоста загинув помічник гранатометника молодший сержант за контрактом 21-річний Олександр Колівошко, родом з Вінницької області. На військову службу в Нацгвардії був покликаний по мобілізації в серпні цього року.

1 листопада в районі села Кримське Луганської області в результаті обстрілу блокпоста з БМ-21 "Град" від отриманих поранень загинув командир 1 патрульної роти військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії молодший лейтенант Віктор Редькін. Він народився в 1977 р. в Красному Лучі Луганської області.

Два військовослужбовців НГУ солдатів з Миколаївської області Микола Руснак і майор з Одеси Геннадій Хитрик загинули 2 листопада біля одного з блокпостів поблизу Маріуполя в результаті терористичного акту.

"Командування і весь особовий склад Національної гвардії України, щиро сумує за втрату своїх побратимів, і висловлює слова співчуття рідним загиблих", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в зоні АТО за минулу добу загинули 3 українських військових, 7 - були поранені.