ua en ru

На Донбасі сталося шість нових підривів ж/д полотна, - Донзалізниця

На Донецькій залізниці з 19:00 24 червня до 07:00 25 червня 2014 р. відбулося шість нових підривів залізничного полотна, поїзди слідують не за графіком.

На Донецькій залізниці з 19:00 24 червня до 07:00 25 червня 2014 р. відбулося шість нових підривів залізничного полотна, поїзди слідують не за графіком. Про це повідомив керівник прес-служби Донецької залізниці Володимир Селіванов в ефірі телеканалу "112".

"Шість пошкоджень залізничного полотна на території Донецької області. Шість підривів: на перегоні Пантелеймонівка - Горлівка, Горлівка - Новобахмутовка, Частка - Караванна, Булавін - Дебальцеве, Телеевка - Никотовка і на підстанції Доломіт підриви двох стрілочних переводів", - заявив Селіванов.

Він зазначив, що шість вибухів сталися з 19:00 до 07:00. "За 12 годин - це дуже багато", - зазначив керівник прес-служби.

Селіванов описав ситуацію на Донецькій залізниці як загрозливу.

Нагадаємо, вдень 22 червня на ділянці Іловайськ - Кутейникове Донецької залізниці невідомі вчинили підрив залізниці. В результаті інциденту з рейок зійшли 14 вагонів з вантажем. В той же день, на перегоні Іловайськ - Моспіно був зафіксований ще один випадок підриву шляху невстановленими особами.

Вранці 24 червня в Луганській області відбулися підриви залізничних шляхів на Донецькій залізниці, повідомляє місцеве видання "ОстроВ". Підриви були зроблені на перегоні Кондрашевська - Нова - Городній 959 км і на перегоні Краснозеровка - Огродный 954 км, в результаті чого були пошкоджені три і один метр ж/д шляху відповідно.

Крім того, минулої ночі в Запорізькій області цієї ночі був підірваний залізничний міст Придніпровської залізниці.