ua en ru

На найближчому засіданні РНБО будуть розглянуті пов'язані з обороною статті бюджету, - Порошенко

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом повідомив, що на найближчому засіданні РНБО будуть розглянуті найбільш важливі статті бюджету, які стосуються оборони і забезпечення реалізації пріоритетів, пов'язаних з ситуацією на Донбасі.

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом повідомив, що на найближчому засіданні РНБО будуть розглянуті найбільш важливі статті бюджету, які стосуються оборони і забезпечення реалізації пріоритетів, пов'язаних з ситуацією на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

За словами Порошенка, "наступний тиждень буде вирішальним для прийняття законопроектів, які будуть супроводжувати реформи і формувати бюджетний процес".

"Це стосується і першочергових витрат, податкових новацій, дерегуляції та відповідних змін у бюджетний кодекс. Потрібно також внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови уряду для надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій ", - підкреслив він.

Також повідомляється, що у зустрічі взяли участь глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін і народний депутат Олександр Турчинов.

На найближчому засіданні РНБО будуть розглянуті пов'язані з обороною статті бюджету, - Порошенко

(фото: Twitter АПУ)

Нагадаємо, глава профільного комітету в парламенті заявив, що закон про держбюджет-2015 повинен бути прийнятий до 26 грудня.