ua en ru

На 32 окрузі (Кривий Ріг) плануються масштабні силові дії, - "Опозиційний блок"

На 32 виборчому окрузі (Кривий Ріг) плануються масштабні силові дії, сказано в повідомленні партії «Опозиційний блок».

На 32 виборчому окрузі (Кривий Ріг) плануються масштабні силові дії, сказано в повідомленні партії «Опозиційний блок».

За даними партії, акціями керуватиме радник губернатора Дніпропетровської області Микола Колесник, який отримав команду від віце-губернатора Геннадій Корбана. Колесник відомий в кримінальних колах під кличкою «Тайсон», стверджують в «Опозиційному блоці».

«Мета силових провокацій - знищення протоколів і бюлетенів, спроба визнати вибори не відбулися. Ми звертаємося до Президента України Петру Порошенко, Голові СБУ Валентину Наливайченку, Міністру внутрішніх справ Арсенію Авакову, Генеральному прокурору України Віталію Яремі з метою не допустити протиправних дій зі зриву виборів», - сказано в повідомленні.

В партії також нагадали, що на 31, 32 і 33 виборчих округах в Кривому Розі постійно працювали міжнародні спостерігачі Мілослав Рансдорф (Європарламент), Анна Чурдова (Міжнародний експертний центр виборчих систем) і Марчин Войцеховський, Леннард Гланс, Джессіка Неш (ОБСЄ), які зафіксували на 32 окрузі переконливу перемогу самовисуванця Андрія Гальченка, на 31 окрузі - самовисуванця Костянтина Павлова, а на 33 окрузі - кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Костянтина Усова.