ua en ru

На 170-му виборчому окрузі лідирує кандидат в нардепи Святаш, - соцопитування

Найбільші шанси на перемогу в мажоритарному окрузі №170 (Харківська обл.) у кандидата в народні депутати Дмитра Святаша. Такі дані соцдослідження наводить на своїй сторінці в Facebook заступник голови правління Асоціації політичних консультантів Андрій Бодров.

Згідно з даними дослідження, відповідаючи на питання "Якщо вибори народних депутатів України відбулися найближчої неділі, за кого з кандидатів у депутати ВР по Вашому округу Ви віддали б свій голос?", прізвище кандидата Святаша згадали 37,6% респондентів, що взяли участь в опитуванні. Рейтинг його основного опонента, кандидата Родзинського, за результатами дослідження, склав 17,12%.

Відповідаючи на питання "Якщо вибори в Верховну Раду України відбулися найближчої неділі, за яку з партій Ви віддали б свій голос?", "Опозиційний Блок" вибрали 28,6% виборців, "Блок Петра Порошенко" - 19,8%, "Батьківщину" - 11,0%, "Сильну Україну" - 8,44%, КПУ - 7,82%.

Опитування проводилося з 15 по 18 жовтня. Генеральна сукупність - 170 тис. чол. Вибіркова сукупність - 1200 респондентів. Вибірка ступінчаста квотирувана, репрезентативна за основними соціально-демографічними параметрами. Метод проведення - анкетування за місцем проживання. Похибка дослідження становить +/- 3%.