ua en ru

М.Томенко: 17 народних депутатів на минулій сесії не зареєструвалися на жодне із засідань ВР

Віце-спікер Верховної Ради (ВР) України Микола Томенко заявляє, що 17 народних депутатів на минулій сесії не зареєструвалися на жодне із засідань ВР. Про це він повідомив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.
М.Томенко наголосив, що відповідно до Трудового кодексу, депутати, які не відвідали жодного засідання, про що свідчить відсутність їх письмової реєстрації, не повинні були б отримувати зарплату.

Віце-спікер поінформував, що серед тих, хто без поважних причин пропустив всі пленарні засідання ВР і жодного разу не взяв участі у поіменних письмових реєстраціях, 12 народних депутатів із фракції Партії регіонів - Рінат Ахметов, Геннадій Васильєв, Андрій Веревський, Василь Горбаль, Микола Джига, Григорій Ілляшов, Сергій Кий, Олександр Лєщинський, Володимир Мальцев, Дмитро Саламатін, Василь Стельмашенко, Юрій Чертков, двоє із фракції БЮТ-Батьківщина - Іван Куровський та Антон Яценко, двоє позафракційних - Олександр Буряк, Євген Сігал та один із фракції КПУ - Ігор Калетнік.