ua en ru

Н.Королевська ввійшла до десятки парламентських "роботоголиків"

Голова Комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Наталія Королевська ввійшла до "ТОП-10 "роботоголиків" - депутатів, які подали на розгляд найбільшу кількість законопроектів. Про це повідомило видання "Публічні люди".

Згідно з даними дослідження, Н.Королевська за час роботи шостої сесії Верховної Ради VI скликання підготувала і зареєструвала 156 законопроектів. Дослідження лягло в основу підсумкового рейтингу "ТОП-10 "роботоголиків" і "ТОП-10 "ледарів" серед народних обранців.

У ході дослідження було проаналізовано роботу всіх 450 депутатів Верховної Ради. Дані були взято з офіційного сайту Верховної Ради України http://zakon.rada.gov.ua/ станом на 19.07.2010 р. Критерієм рейтингу став основний обов'язок народних депутатів - законотворчість, а точніше - кількість законопроектів, поданих суб'єктом права законодавчої ініціативи. У результаті було виділено 10 "роботоголиків", які подали найбільшу кількість законопроектів.

Раніше повідомлялося, що експерти тижневика "Коментарі" назвали одним з найкорисніших документів, прийнятих народними депутатами, закон "Про державно-приватне партнерство", автором якого була глава Комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Наталія Королевська.