ua en ru

"Ми будуємо економічну модель, яка забезпечить імунітет України від зовнішніх економічних криз", - Янукович

В Україні закладаються основи для економічного зростання, політичного і гуманітарного розвитку на сучасних засадах. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент підкреслив, що значна частина реформ стосується економічної сфери. Мова йде, перш за все, про створення сприятливого бізнес-клімату, активній політиці заміщення імпорту, посилення енергозбереження, зміцнення енергетичної безпеки. "Це підтримка розвитку реального сектору економіки, підприємництва, інновацій, виробничого та технологічного оновлення. Це захист наших інтересів на традиційних зовнішніх ринках і вихід на нові", - зазначив Янукович.

"Ми будуємо економічну модель, яка забезпечить імунітет країни від будь-яких зовнішніх економічних криз", - підкреслив Президент, додавши, що основою перетворень у країні є прагматизм у зовнішній політиці, дієва система національної безпеки і сильна економіка, спрямована на покращення життя кожного громадянина.

Читайте також: ВВП України в 2013 р. виросте на 1%, - ЄБРР