ua en ru

MWC 2017: кількість мобільних користувачів у світі може зрости на 2 млрд до 2025 року

MWC 2017: кількість мобільних користувачів у світі може зрости на 2 млрд до 2025 року Фото: Huawei зробила прогноз про майбутнє мобільного зв'язку в світі

Кількість підключених до швидкісного інтернету домогосподарств збільшиться на 500 млн

Кількість користувачів мобільного зв'язку у світі зросте на 2 млрд до 2025 року, а число підключених до швидкісного інтернету домогосподарств — на 500 млн. Таку заяву зробив виконавчий директор компанії Huawei Вільям Сю під час Всесвітнього мобільного конгресу (MWC 2017) в Барселоні, передає кореспондент РБК-Україна.

Сю вважає, що швидке розгортання домашніх широкосмугових мереж і рішень для застосування всередині приміщень призведуть до збільшення покриття й поліпшення користувацького досвіду.

В Huawei відзначають, що цифрова інфраструктура сприяє економічному зростанню, а ринки, що розвиваються, знаходяться на порозі великого переходу до цифрової економіки.

Так, глобальний індекс Connectivity (GCI), складений компанією в 2016 році, показує, що кожна з таких країн поліпшила свій інноваційний потенціал на 2,2%, конкурентоспроможність на 2,1%, а продуктивність на 2,3%. В Huawei вважають, що оператори по всьому світу знаходяться в унікальному становищі, коли вони можуть вкласти капітал у країни, де ринок тільки формується, і в майбутньому отримати вигоду з величезного потенціалу ринку інформаційно-комунікаційних технологій. "Ми працюємо рука об руку з операторами зв'язку, щоб допомогти їм знайти нові джерела доходів ", - розповів Сю.

Нагадаємо, майже 60% користувачів мобільного зв'язку в світі мають доступ до 4G.