ua en ru

МВС порушило 2 кримінальні справи щодо інциденту зі стріляниною і гонитвою в Києві

МВС порушило 2 кримінальні справи щодо інциденту зі стріляниною і гонитвою в Києві Фото: поліція відкрила стрілянину по порушників в Києві

Один з поліцейських отримав травми

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України порушила 2 кримінальних провадження щодо інциденту зі стріляниною і гонитвою в Києві. Про це у Facebook повідомив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

"Порушник був наздоженуть в глухому куті приватного сектора і був попереджений про необхідність підкоритися законним вимогам поліцейських і про можливості законного застосування зброї. Не підкорився, намагався втекти скоївши наїзд на патрульного і завдавши йому тілесне ушкодження - травма ноги. Після чого у відповідності зі статтею 46 закону про Нацполицию було застосовано вогнепальну зброю - зроблено сім пострілів з табельних пістолетів Форт-17 калібром 9*18 мм. Розпочато дві кримінальні провадження за ст. 342 - опір поліцейському і ст. 345 - нанесення поліцейському тілесних ушкоджень. У даний момент судом вирішується питання про взяття під варту водія у відповідності зі ст. 208 КПК", - йдеться в повідомленні.

Отвечаю по деталям первой стрельбы киевской патрульной полиции для задержания автомобиля-нарушителя. Район был не густон...

Posted by Артем Шевченко on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, в Києві патрульна поліція відкрила стрілянину в гонитві за автомобілем Mazda, який не зупинився на вимогу поліцейських і порушував правила дорожнього руху.