ua en ru

МВС: У Сімферополі надійшло повідомлення про замінування філії міськвиконкому

У Сімферополі надійшло повідомлення про замінування філії міськвиконкому, повідомляє прес-служба ГУМВС України в АР Крим.

Зокрема, в повідомленні говориться, що сьогодні близько 13:00 за телефоном "102" до чергової частини Сімферопольського міського управління міліції надійшла інформація про те, що в будівлі філії міськвиконкому м. Сімферополя, розташованого за адресою пр. Кірова, 52, закладено вибуховий пристрій.

Дзвінок надійшов від охоронця, який повідомив, що до нього звернулася працівниця одного з відділів міськвиконкому і розповіла, що їй на робочий телефон зателефонував невідомий і повідомив, що будівля замінована і скоро вибухне.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, фахівці-кінологи, співробітники вибухо-технічної служби, Управління Державтоінспекції, а також керівництво Кримського Главку міліції.

"В даний час вжиті всі заходи для забезпечення безпеки громадян. Територія, прилегла до будівлі міськвиконкому, оточена, проводиться евакуація громадян, які перебувають в будівлі і біля нього. На даній ділянці автодороги обмежено рух автотранспорту", - йдеться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку Євро-2012 в Україні афіксіровано 17 анонімних повідомлень про терористичні загрози.

Відзначимо, Президент України Віктор Янукович 27 червня підписав закон, який передбачає 6 років в'язниці за повідомлення про помилкове мінування.