ua en ru

МВС України також порушило справу за фактом погроз Кадирова на адресу українських нардепів

Міністерство внутрішніх справ України відкрило кримінальне провадження за фактом погроз глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова щодо українських народних депутатів - Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука.

Міністерство внутрішніх справ України відкрило кримінальне провадження за фактом погроз глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова щодо українських народних депутатів - Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Головним слідчим управлінням МВС України розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 346 "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча" кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України порушила справу за фактом погроз глави Чечні Рамзана Кадирова на адресу народних депутатів Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука.