ua en ru

МВС стягує підрозділи Нацгвардії в Одеську область

МВС стягує підрозділи Нацгвардії в Одеську область Фото: МВС Україна (РБК-Україна)

Південний регіон України є одним з найбільш складних, заявили в МВС

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України стягує підрозділи Національної гвардії України у Болградський і Ізмаїльський райони Одеської області. Про це повідомила прес-служба МВС Україна в Facebook.

"Південний регіон один з найбільш складних, поруч невизнане Придністров'я, тому безпека жителів Одеської області в пріоритеті", - заявили в МВС.

Поліцейський фронт - Нові підрозділи Нацгвардії

#МВС посилює присутність на південному кордоні. У два району Одеської області (Болградський і Ізмаїльський) вводять нові підрозділи Національна гвардія України. Південний регіон один з найбільш складних, поруч невизнане Придністров'я, тому безпека жителів Одеської області в пріоритеті. Як правоохоронці стежитимуть за громадською безпекою на Півдні і особливо на Сході нашої держави дивіться у сюжеті з Поліцейська хвиля! Арсен Аваков Артем Шевченко Національна поліція України Сергій Князєв #поліція #новини

Опубліковано МВС України 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 18 вересня сталися зіткнення після того, як суд визнав обвинувачених в "справі 2 травня" невинними. Разом з тим, співробітники Служби безпеки України затримали двох фігурантів відразу після виправдання. Йдеться про Сергія Долженкова і Євгена Мефьодова. Їм інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Під час зіткнень постраждали 35 правоохоронців, повідомив радник керівника обласного управління Національної поліції Руслан Форостяк. Серед пострадавших 20 поліцейських і 15 співробітників Нацгвардії.