ua en ru

В МВС повідомили про першого загиблого через ракетну атаку на Київ

В МВС повідомили про першого загиблого через ракетну атаку на Київ Фото: стало відомо про першого загиблого через ракетну атаку на Київ

Стало відомо про першого загиблого через ракетний удар по багатоповерхівці в Шевченківському районі Києва. Чоловіка витягнули з-під завалів без ознак життя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал радника глави МВС Антона Геращенка.

Оновлено. В Нацполіції підтверджують загибель однією людини.

"За наявною інформацією, 1 людина загинула. Наразі відомо про 4-х поранених, серед яких 7-річна дівчинка. В цей момент дістали з-під завалів її маму - 35-річну жінку. Вона є громадянкою РФ, але тривалий час проживає у Києві", - повідомляє голова Нацполіції Ігор Клименко.

Також Геращенко повідомив, що з-під завалів дістали шестирічну дівчинку, вона жива.

"Щойно з-під завалів витягли тіло чоловіка без ознак життя...Імовірно, це батько врятованої щойно дівчинки", - пише він.

При цьому мер Києва Віталій Кличко повідомляє також про врятування дитини.

"З-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму", - пише Кличко.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Києві під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. Після стало відомо, що ракета влучила у житловий будинок в Шевченківському районі. Там спалахнула пожежа, є постраждалі.

Все що відомо на цю мить про ракетну атаку на столицю - зібрало РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.