ua en ru

У МВС пропонують призначити Боровика главою АМКУ або ФДМ

У МВС пропонують призначити Боровика главою АМКУ або ФДМ Фото: Саша Боровик

Боровик може організувати ефективне залучення інвестицій

У Міністерстві внутрішніх справ України (МВС) пропонують призначити Сашу Боровика головою Антимонопольного комітету України (АМКУ) або Фонду державного майна (ФДМ). Про це у своєму Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Герашенко.

"Публічно пропоную Президентові України Петру Порошенку та прем'єр-міністру України Арсенію Яценюку розглянути можливість призначення Саші Боровика на посаду голови Антимонопольного Комітету України або Фонду державного майна", - написав він.

За словами Геращенко, найбільш ефективно Боровик міг би проявити себе на посаді голови ФДМ, оскільки має досвід залучення інвестицій і реалізації великих корпоративних проектів.

"Саме Саша Боровик може організувати ефективне залучення інвестицій у державний сектор України і провести відкриті і прозорі конкурси з продажу надлишків державного майна", - написала Геращенко.

Він зазначив, що відповідні пропозиції оформляє депутатським зверненням до Президента і прем'єра і попросив підтримати всі фракції коаліції.

Саша Боровик должен работать в органах государственной власти и помогать реформировать Украину!Вчера на ток шок Шустер...

Posted by Anton Gerashchenko on 16 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саша Боровик готовий повернутися на роботу в Кабінет міністрів.