ua en ru

МВС очікує складності під час виборів Президента в 14 райцентрах України

Міністерство внутрішніх справ МВС України очікує складності під час виборів Президента України 25 травня 2014 р. о 14 районних центрах України.

Міністерство внутрішніх справ МВС України очікує складності під час виборів Президента України 25 травня 2014 р. о 14 районних центрах України. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ході селекторної наради, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є три зони: біла зона, де не передбачаються проблеми, рожева зона, де можливі провокації і складності, червона зона - апріорі будуть складності. Червона зона приблизно 14 районних центрів України",- заявив Аваков.

За його словами, червоної і рожевої зоні буде спеціальна процедура, де будуть відповідні робочі групи оперативного реагування для запобігання можливих провокацій.

Аваков зазначив, що особливий режим контролю за голосуванням буде в Луганській і Донецькій областях, а також областях, щодо яких є інформація про можливі провокації.

"У нас є всі умови для технічно правильного рішення щодо проведення виборів. У нас створені відповідні групи по системі МВС. Відповідно працюватиме штаб на чолі з заступником міністра паном Яровим Сергієм Анатолійовичем. Режим функціонування МВС, починаючи з п'ятниці і закінчуючи завершенням підрахунку голосів також особливий. У найбільш гарячих точках будуть сконцентровані додаткові сили з інших більш спокійних регіонів",- додав Аваков.

"Бачу, що ми спокійно впораємося",- підсумував глава МВС.