ua en ru

МВС: в обстрілах під Пісками поранено двох волонтерів

МВС: в обстрілах під Пісками поранено двох волонтерів Фото: в районі с. Піски чоловіки потрапили під гранатометний обстріл

Постраждали два жителі Київської області 36 і 37 років

Рухаючись на мікроавтобусі в бік села Водяне двоє чоловіків-волонтерів потрапили під обстріл бойовиків біля Пісків. Із вогнепальними пораненнями їх доставлено в лікарню, повідомляє прес-служба Красноармійського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.

Зазначено, що в Селідовське відділення поліції у 00:15 17 квітня з лікарні надійшло повідомлення про те, що із зони проведення бойових дій до них доставлено два жителі Київської області з вогнепальними пораненнями, отриманими в результаті обстрілу в районі села Піски.

Правоохоронці встановили, що постраждали двоє чоловіків 36 і 37 років - волонтери.


"О 22:45 молоді люди прямували на своєму мікроавтобусі в село Водяне. В районі с. Піски потрапили під гранатометний обстріл. У результаті один із них отримав вогнепальне поранення плеча, а другий вогнепальне поранення грудної клітини", - йдеться в повідомленні.

Постраждалі перебувають у лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК (терористичний акт).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу позицій ЗСУ у Станиці Луганській один український військовослужбовець отримав поранення.