ua en ru

До МВС направлені подання щодо 102 установ, що перешкоджають мобілізації, - Кидонь

До МВС направлені подання щодо 102 установ, що перешкоджають мобілізації, - Кидонь Фото: Володимир Кидонь

Ці організації перешкоджають врученню повісток

Київський комісаріат подав до Міністерства внутрішніх справ (МВС) подання щодо 102 установ, що перешкоджають проведенню шостої хвилі мобілізації, а саме вручення повісток. Про це заявив військовий комісар Києва Володимир Кидонь сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сьогодні подали до органів прокуратури 15 подань щодо 57 установ у м. Києві, до органів МВС подали 12 заяв щодо 102 установ у м. Києві за перешкоджання",- заявив Кидонь.

Він також повідомив, що у комісаріаті наразі знайшли спосіб, як вручити повістки недобросовісним керівникам підприємств.

"Ми зараз хитро поступили. Зараз розпорядженням голови районної адміністрації створені комісії, у яку входить заступник голови районної державної адміністрації, заступник голови районного управління міліції, представник прокуратури, представник військового комісаріату... представник громадськості, представник СБУ, і ми цією категорією стараємось зайти на підприємство, організацію з метою виконати питання закону України, щоб вручити керівнику підприємства список з повістками", - сказав Кидонь.

Нагадаємо, під час 6-ї хвилі мобілізації у Києві значно менше добровольців.