ua en ru

МВС і Міноборони посилило охорону на кордоні в Херсонській області, - Ярема

Підрозділи Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони посилили охорону, задіявши внутрішні війська, на кордоні між Херсонською областю та Автономною Республікою Крим.

Підрозділи Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони посилили охорону, задіявши внутрішні війська, на кордоні між Херсонською областю та Автономною Республікою Крим. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, передає кореспондент РБК-України.

"Сьогодні встановлено кілька контрольно-пропускних пунктів, посилена охорона на території Херсонської області, туди задіяні внутрішні війська і підрозділи Міністерства оборони. Ми проводимо посилений пропускний режим на залізниці і максимально виключаємо проникнення сепаратистів з території Криму на континентальну частину України", - сказав Ярема.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба в рамках операції "Кордон" також посилила охорону на ділянках російсько-українських кордонів для запобігання проникнення сепаратистів на територію України.