ua en ru

МВС готує переведення міліціонерів з Криму в інші регіони України

Міністерство внутрішніх справ України розглядає питання про переведення міліціонерів, що проходили службу в АР Крим та залишилися вірні Присязі, в інших регіонах України для подальшого проходження служби.

Міністерство внутрішніх справ України розглядає питання про переведення міліціонерів, що проходили службу в АР Крим та залишилися вірні Присязі, в інших регіонах України для подальшого проходження служби. Про це йдеться у відповідному зверненні колегії МВС, яке поширила прес-служба відомства.

"У тяжку хвилину для народу та держави у багатьох з вас виникає питання щодо подальшого проходження служби в органах внутрішніх справ України, враховуючи складну і вкрай напружену ситуацію. Завіряємо всіх працівників міліції Криму та Севастополя, які залишилися вірними Присязі, що керівництво Міністерства внутрішніх справ України не залишає вас наодинці", - йдеться у зверненні.

Згідно з повідомленням, розпочато роботу відповідних підрозділів з питання вашого подальшого проходження служби в інших регіонах України.

"Побажання кожного буде враховано", - відкреслюється у повідомленні.