ua en ru

МВС: екс-глава УДСБЕЗ Донецької обл. спростував свою співпрацю з "ДНР"

Колишній начальник Управління держслужби по боротьбі з економічною злочинністю Донецької області спростував своє призначення в самопроголошену "уряд Донецької народної республіки" ("ДНР").

Колишній начальник Управління держслужби по боротьбі з економічною злочинністю Донецької області спростував своє призначення в самопроголошену "уряд Донецької народної республіки" ("ДНР"). Про це повідомляє прес-служба МВС Донецької області.

"Деякі регіональні сайти Донеччини опублікували список уряду так званої Донецької Народної Республіки, до складу якого включили колишнього начальника УДСБЕЗ області В'ячеслава Писаренко і визначили йому пост міністра юстиції ДНР, що не відповідає дійсності", - повідомляє прес-служба МВС Донецької обл.

Як повідомляється, Писаренко офіційно заявив, що остання займана ним посада начальника УМВС Херсонської області, а нині він знаходиться в розпорядженні МВС України і ніякого відношення до ДНР не має.

"Ніяких постів в цій так званій республіці я не займаю, про виборі мене "міністром" дізнався з Інтернету, чого був чимало здивований", - прокоментував екс-голова УДСБЕЗ області.