ua en ru

МВС 12 липня 2013 р. прийме низку кадрових рішень по справі в Врадіївці, - Захарченко

Міністерство внутрішніх справ (МВС) 12 липня 2013 р. прийме ряд кадрових рішень по справі в Врадіївці. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Остаточні рішення по звільненню ще до кінця не прийняті, зараз проводиться службове розслідування. Згідно до наших нормативно-правових актів, службове розслідування має проводитись протягом місяця. Я цей термін скоротив в декілька разів і сказав, щоб вже в цю суботу комісія, яка працює в Миколаївській області, повинна підготувати і звітувати мені по висновку службового розслідування і, відповідно, буде зроблено проект наказу. Остаточні висновки ми зробимо на колегії, яка відбудеться 12 липня цього року", - сказав Захарченко.

По його словам, на колегію будуть запрошені всі особи, що допустили ті або інші правопорушення, які будуть заслухані і буде прийнято рішення щодо притягнення їх до дисциплінарної відповідальності.

"Якщо в їх діях ми побачимо інші порушення - адміністративні, кримінальні, то відповідні матеріали будуть направлені до прокуратури, щоб вона приймала рішення щодо притягнення до відповідальності", - зазначив міністр.

Він також повідомив, що cьогодні підпише наказ, яким деяких посадовців буде відсторонено від виконання обов'яків.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що МВС не буде починати кримінальне провадження за фактом розгрому райвідділу в смт. Врадіївка