ua en ru

Муженко: у Донецькій і Луганській областях близько 7 тис. кадрових російських військових

Муженко: у Донецькій і Луганській областях близько 7 тис. кадрових російських військових Фото: Віктор Муженко

Є кадрові військовослужбовці ЗС РФ, які ведуть підготовку новостворених так званих "корпусів 1 і 2 АК"

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей знаходиться близько 7 тисяч кадрових військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації (РФ). Про це заявив начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко, передає 112 Україна.

"Є підтверджена інформація про наявність кадрових російських військовослужбовців і регулярних підрозділів на території тимчасово окупованих Донецької і Луганської областей, ми теж це питання піднімали, обговорювали, зараз можемо говорити про, приблизно, близько 7000 таких військовослужбовців у складі регулярних підрозділів, які знаходяться на території тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей", - сказав Муженко

За його словами, є кадрові військовослужбовці ЗС РФ, які ведуть підготовку новостворених так званих "корпусів 1 і 2 АК".

Нагадаємо, у Генеральному штабі Збройних Сил України (ЗСУ) вивчають інформацію про приведення в бойову готовність військ Південного округу Російської Федерації (РФ), впритул до українських кордонів.