ua en ru

"МТС-Україна" повідомив про проблеми зі зв'язком у своїх абонентів

"МТС-Україна" повідомив про проблеми зі зв'язком у своїх абонентів Фото: оператор блокирует вызов при попытке набора номера

У компанії запевняють, що проблема вже вирішена

Оператор мобільного зв'язку "МТС-Україна" повідомив про проблеми зі зв'язком у своїх абонентів вранці 20 травня. Про це йдеться в повідомленні на сторінці компанії в Facebook.

"Друзі, сьогодні вранці у деяких абонентів могли спостерігатися труднощі зі зв'язком. Тепер ситуація дозволена і послуги зв'язку доступні в повному обсязі. Можливе поетапне відновлення роботи деяких номерів. Якщо у вас все ще спостерігаються складнощі, пропонуємо перезавантажити телефон. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - сказано в повідомленні.

Друзі, сьогодні зранку у деяких абонентів могли спостерігатися складнощі зі зв’язком. Наразі ситуацію вирішено і послуги зв’язку доступні в повному обсязі. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Posted by MTS Ukraine on 20 Май 2015 г.

Зазначимо, при спробі набору номера та виклику автовідповідач оператора повідомляє, що номер абонента тимчасово заблокований. Також спостерігаються проблеми з викликом мобільного помічника за номером "111".

Нагадаємо, напередодні на окупованій бойовиками ДНР території Донецької області виникли перебої з мобільним зв'язком "МТС-Україна".