ua en ru

МТС-Україна звернулася до інших операторів для відновлення зв'язку в Криму

Компанія МТС-Україна звернулася за допомогою до інших українських стільникових операторів для того, щоб відновити зв'язок на території Криму.

Компанія МТС-Україна звернулася за допомогою до інших українських стільникових операторів для того, щоб відновити зв'язок на території Криму. У якості тимчасового рішення в їх мережах буде організований технічний роумінг.

"Ми усвідомлюємо, наскільки важливою для людей і для бізнесу є доступність телекомунікаційних послуг, тому в терміновому порядку приймаємо всі заходи для відновлення зв'язку в Криму. У цей час наші колеги по ринку опрацьовують можливість оперативної реалізації цього рішення", - йдеться в повідомленні МТС-Україна, опублікованому в Facebook.

Напередодні прем'єр-міністр республіки Крим Дмитро Полонський заявив, що МТС-Україна може протягом двох діб припинити роботу на території півострова. "Відключення йде поетапно, поки тільки Сімферополь. Протягом двох діб, виходячи з технічних можливостей, МТС-Україна вимкне свою мережу", - сказав він.