ua en ru

Моторолу могли ліквідувати організатори "перевороту" в ЛНР, - волонтер

Моторолу могли ліквідувати організатори "перевороту" в ЛНР, - волонтер Фото: бойовик Моторола

Волонтер допускає, що ліквідацію Мотороли готували давно

Бойовика Моторолу (Арсенія Павлова) могли ліквідувати організатори "перевороту" в так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР). Про це на своїй сторінці в Facebook написав волонтер Роман Доник.

"Моторола нещодавно повернувся з Луганська, де проводив зачистку місцевих гчпистів, які спробували повстати проти Плотницького. Відповідь з цього боку, цілком імовірна, але занадто мало часу для її реалізації для тих, хто зміг уникнути репресій", - написав він.

Крім того, Доник допускає, що план зліквідації Мотороли був вже давно, а зараз організатори "отримали добро" на його реалізацію.

"Занадто мало, якщо не мати вже готову схему, в якій потрібно тільки дати відмашку і натиснути на курок. Цілком ймовірно, що ліквідацію окремі люди могли готувати давно. А ось отримати добро на її реалізацію тільки тепер", - написав він.

Конечно же, представителю маленького но гордого абхазского народа, никто не дал бы добро на ликвидацию одной из самых ра...

Опубліковано Романом Доніком 17 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 16 жовтня бойовик самопроголошеної ДНР на прізвисько Моторола загинув в Донецьку.