ua en ru

Московську няню-вбивцю переведено до психіатричної лікарні при Бутирці

Московську няню-вбивцю переведено до психіатричної лікарні при Бутирці Фото: Гюльчехра Бобокулова в суді (ТАСС)

За даними джерел, рішення про це прийнято ще минулого тижня

Обвинувачену в убивстві чотирирічної дівчинки в Москві няню Гюльчехру Бобокулову переведено під нагляд лікарів психіатричної лікарні при СІЗО "Бутирка". Про це з посиланням на інформовані джерела повідомляє "ТАСС".

"Було прийнято рішення перевести її із жіночого СІЗО №6 у Печатниках до психіатричної лікарні при СІЗО №2 (Бутирка) під нагляд лікарів", - зазначив співрозмовник агентства.

Як уточнюється, дане рішення було прийнято ще минулого тижня.

Нагадаємо, вранці 29 лютого в Москві (Росія) біля станції метро "Жовтневе поле" правоохоронці затримали жінку, підозрювану в убивстві дитини, яку раніше без голови виявили у спаленій квартирі. Тіло дитини з ознаками насильницької смерті (відрізана голова, - ред.) було виявлено вранці 29 лютого у квартирі житлового будинку на вулиці Народного Ополчення після гасіння пожежі.

Як встановили слідчі, няня дівчинки, дочекавшись, поки батьки зі старшою дитиною залишать квартиру, скоїла вбивство дівчинки, підпалила квартиру і залишила місце пригоди. Після її затримання прибулі на місце сапери жодних вибухових пристроїв не виявили.

Як повідомлялося, 2 березня російський суд заарештував обвинувачену в жорсткому вбивстві дитини няню на два місяці. В цілому, Бобокуловій загрожує до 20 років в'язниці.