ua en ru

Москаль: "Сьогодні я не бачу принципової домовленості "Батьківщини" з "Ударом"

Принципової домовленості "Батьківщини" з "Ударом" про погодження єдиних кандидатів по мажоритарних округах сьогодні немає, вважає кандидат в нардепи від Об'єднаної опозиції Геннадій Москаль. Про це він заявив в ефірі онлайн-конференції на сайті РБК-Україна.

"Я не бачу причин для проведення з'їзду "Батьківщини". В першу чергу тому, що я не бачу принципової домовленості з Кличком. Так її і не може бути. Партія регіонів зробить все, щоб цієї домовленості не було. Якщо ця домовленість буде, їх намір отримати більшість по мажоритарних округах різко провалиться. Якщо буде домовленість, від неї виграє і Кличко, і Об'єднана опозиція "Батьківщина". Але коли вже домовлятися? Сьогодні вже п'ятниця. 15 жовтня останній день подачі заяв про відкликання кандидатів", - сказав Москаль.

Читайте також: Кого знімуть з виборів "Батьківщина" і "Удар"

Нагадаємо, зараз ідуть переговори між "Ударом" і "Батьківщиною" про погодження єдиних кандидатів у мажоритарних округах на виборах народних депутатів України. У неділю, 14 жовтня відбудеться з'їзд "Батьківщини", на якому, як очікується, буде оголошено про рішення партій з цього питання.

Вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р.