ua en ru

Москаль звинуватив українських військових у блокуванні роботи хлібного підприємства Станично-Луганського району

Москаль звинуватив українських військових у блокуванні роботи хлібного підприємства Станично-Луганського району
Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив українських військових у блокуванні роботи хлібного підприємства Станично-Луганського району.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив українських військових у блокуванні роботи хлібного підприємства Станично-Луганського району. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби.

"Українські військові грубо втручаються в роботу приватних підприємств Луганської області. У селищі Петрівка Станично-Луганського району ТОВ "УкрВереск" (на якому працює 200 осіб, і яке забезпечує потреби району у хлібі на 70%) взяли під незрозумілу охорону бійці військової частини ВО624 з якимось військовим комендантом Синельниковим", - заявив Москаль.

За його словами на території хлібного підприємства щодня перебувають троє озброєних військових.

"Щодня тут знаходиться троє озброєних військових. Керівник "УкрВереска" під їх тиском змушений був піти з підприємства, залишивши виконуючим обов'язки директора інша особа. Цій людині військові також перешкоджають пекти хліб, зараз він перебуває в лікарні. У підприємства вилучені документи, у головного бухгалтера підприємства будинку провели обшуки. Кошти за реалізацію хліба, оприбутковані касиром від приватного підприємства Біловодського району, військові забрали, погрожуючи арештом", - додав Москаль.

У зв'язку з цим він направив звернення до міністра оборони і начальника Генштабу.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району за добу з 12 на 13 листопада пошкоджені школа, дитячий садок, житлові будинки.