ua en ru

Мосійчук заявив, що йому інкримінують 7 статей Кримінального кодексу

Мосійчук заявив, що йому інкримінують 7 статей Кримінального кодексу Фото: Ігор Мосійчук

Мосійчук заявив, що наразі виламують двері у його помешкані у Василькові

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, арешт якого сьогодні дозволила Рада, заявляє, що йому інкримінують 7 статей Кримінального кодексу України. Про це Мосійчук написав на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз мені будут пред'являти підозру у справі начебто отриманні мною неправомірної вигоди. Але це лише одна стаття по якій мене звинувачують. Інші шість статей за якими мені пред'являють звинувачення це справи по протидії ментам і судам у справі визволення мною політв'язнів", - написав він.

Також Мосійчук заявив, що звинувачення проти нього в отриманні неправомірної вигоди було сфабриковано "для прикриття дійсних мотивів політичної розправи" над ним.

"Більше того - це рішення було прийнято Верховною Радою з порушенням регламенту і порядку. Це звичайне облудне судилище", - заявив він.

Зараз мені будут пред'являти підозру у справі начеб то отриманні мною неправомірної вигоди. Але це лише одна стаття по я...

Posted by Ігор Мосійчук on 17 сентября 2015 г.

Окрім цього, Мосійчук заявив, що наразі виламують двері у його помешкані у Василькові (Київська обл.). При цьому Мосійчук не уточнив хто саме.

"Прямо зараз виламують двері в моїй квартирі у Василькові. Репресія проти мене буйно розквітає", - написав він.

Прямо зараз виламують двері в моїй квартирі у Василькові. Репресія проти мене буйно розквітає.

Posted by Ігор Мосійчук on 17 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали нардепа Мосійчука.