ua en ru

Мораєс планує в липні повернутися в "Динамо"

Мораєс планує в липні повернутися в "Динамо" Фото: Жуніор Мораєс

Футболись з великою ймовірностю залишиться в Києві

Форвард китайського футбольного клубу "Тяньцзінь Цюаньцзянь" Жуніор Мораєс, права на якого належать київському "Динамо", розповів про своє повернення в Київ. Про це повідомляє сайт 1927.kiev.ua.

"Я повернуся в "Динамо" в липні після закінчення орендної угоди. В плані трансферів, найчастіше, не можна бути впевненим на всі 100%, але я думаю, що з найбільшою часткою ймовірності, я залишуся в Києві. У "Тяньцзінь Цюаньцзянь", як відомо, можуть грати лише три легіонера. У нас грають корейський півзахисник Квон Кен-Он, Вітсель і Пато", - сказав Мораєс.

"У "Динамо" зараз новий тренер і нова тренерська команда. Мені особливо цікаво було б попрацювати з Максимом Шацьких, він був чудовим форвардом. Я знаю, що з оренди повернуться Хльобас, Мбокані і Кравець, і конкуренція збільшиться, але мене це не хвилює", - додав Мораєс.

Нагадаємо, київське "Динамо" отримало від китайського клубу "Тяньцзінь Цюаньцзянь" 2,1 млн євро за оренду нападаючого Жуніора Мораеса. Також клуб отримав пріоритетне право викупу футболіста після закінчення орендної угоди, яка розрахована до кінця сезону 2016/17.