ua en ru

МОН збирається пеервести в інше місце Донецький національний університет економіки і торгівлі

Міністерство освіти і науки України (МОН) збирається перевести студентів і співробітників Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (ДонНУЕТ) в інше місце.

Міністерство освіти і науки України (МОН) збирається перевести студентів і співробітників Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (ДонНУЕТ) в інше місце. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОН.

"Ініціативна група Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського звертається до студентам, аспірантам та співробітникам університету, які бажають продовжити навчання або роботу в системі освіти і науки України, зареєструватися на сайті donnuetukraine.16mb.com (конфіденційність гарантована)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається кінцевий термін реєстрації студентів, викладачів і співробітників університету - 3 листопада 2014 р.

У МОН наголосили, що оголошення про місце і дату початку навчального процесу буде зроблено додатково.

Нагадаємо, за словами глави МОН Сергія Квіта, станом на початок жовтня, в Луганській області за межі окупованих територій переїхали два ВНЗ, у Донецькій області - вісім, і зараз у Вінницю переїжджає дев'ятий - Донецький національний технічний університет. Кілька вишів ще залишається на захоплених територіях.

Зазначимо, Міністерство освіти і науки України не буде визнавати дипломи вищих навчальних закладів, що працюють на території так званих "Луганської народної республіки" (ЛНР) і "Донецької народної республіки" (ДНР).