ua en ru

МОН продовжив до кінця року терміни оплати за навчання для студентів-контрактників з Донбасу

Міністерство освіти і науки України (МОН) дозволило студентам-контрактникам з Донецької та Луганської обл. перенести термін оплати за навчання до кінця року.

Міністерство освіти і науки України (МОН) дозволило студентам-контрактникам з Донецької та Луганської обл. перенести термін оплати за навчання до кінця року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

"Міністерство освіти і науки України надходять численні звернення від громадян, які постійно проживають у Донецькій і Луганській областях та навчаються у вищих навчальних закладах за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт), про неможливість своєчасної оплати за навчання. У зв'язку з цим, МОН в таких випадках не проти перенесення термінів оплати до кінця поточного року, визначених окремим додатком до Договору про надання освітніх послуг навчальних закладів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, навчальний рік для студентів 1-го курсу Донецької та Луганської областей начнетс не раніше 1 жовтня, а для студентів інших курсів може початися з 1 вересня.