ua en ru

У МОК озвучили бюджет зимової Олімпіади-2018

У МОК озвучили бюджет зимової Олімпіади-2018 Фото: зимова Олімпіада-2018 у Південній Кореї коштує 2,4 млрд дол. (noc-ukr.org)

Бюджет Олімпіади складе 2,4 мільярда доларів

У Міжнародному олімпійському комітеті (МОК) озвучили суму, в яку обійшлася організація зимових Олімпійських Ігор, що відбудуться у Південній Кореї в Пхеньчхані. Про це повідомляє прес-служба МОК.

Так, бюджет Олімпіади складе 2,4 мільярда доларів. Про це сказав президент МОК Томас Бах. За його словами, всі об'єкти Ігор-2018 готові.

Також Бах додав, що на цих Олімпійських іграх встановлено рекорд - участь у змаганнях візьмуть спортсмени 92 країн світу. На сьогодні вже продано 78 відсотків квитків.

Додамо, що стартує Олімпіада-2018 9 лютого і триватиме до 25 лютого 2018 року. Збірну України на зимових Іграх представлятимуть 33 спортсмени у 9 видах змагань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Олімпійському селищі Пхьончхану на спеціалізованій площі відбулось підняття державного прапору України під акомпанемент державного гімну та за участі спортсменів і тренерів нашої збірної.