ua en ru

Не можу продовжити контракт з Відою на його умовах, - Суркіс

Не можу продовжити контракт з Відою на його умовах, - Суркіс Фото: Ігор Суркіс (РБК-Україна)

Президент "Динамо" розповів про роботу клубу на трансферному ринку

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про ситуацію з контрактом захисника Домагоя Віди. Про це він заявив в ефірі програми "Профутбол".

"Я розмовляв з Відою та пропонував йому продовжити угоду. Проте я не можу продовжити контракт на його умовах. Будемо шукати центрального захисника та працювати на трансферному ринку", - сказав Суркіс.

Він також розповів про роботу клубу на трансферному ринку.

"У нас не вийшло влітку посилити команду з об'єктивних причин. Тих футболістів, яких хотіли запросити - не захотіли грати в нашому чемпіонаті. Чекаємо зими, може нашому селекціонерам вдасться більш продуктивно спрацювати на трансферному ринку", - зазначив Президент "Динамо".

За даними ЗМІ, Віда вимагав від клубу підвищену зарплату при підписанні нового контракту. 28-річний хорват хотів від киян 2,5 млн євро в рік, що не влаштувало керівництво "Динамо", яке зараз платить Домагою близько 1 млн.

Нагадаємо, що хорватський захисник київського "Динамо" Домагой Віда не збирається продовжувати контракт з клубом і взимку перейде в турецький "Бешикташ". Раніше повідомлялося, що Віда в стамбульському клубі буде отримувати по 2,2 млн євро в рік.