ua en ru

Мочанов заявив про готовність вибачитися перед Яценюком за заяву про "перший мільярд"

Мочанов заявив про готовність вибачитися перед Яценюком за заяву про "перший мільярд" Фото: Олексій Мочанов

Волонтер і автогонщик Олексій Мочанов готовий вибачитися перед колишнім прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком за заяву про його "перший мільярд". Про це Мочанов заявив в ефірі Еспресо.TV.

"Я не називав Арсенія Петровича по прізвищу. Я сказав, що нещодавно був на дні народження, на якому один відомий всім Арсеній відзначив, крім свята, перший мільярд. У мене, як і у багатьох, хто був на Майдані, залишилися питання і претензії до його лідерів... Були якісь речі, які мене дуже обурювали. Я пов'язував це не стільки з Яценюком і його Кабінетом, скільки з ситуацією, коли люди не змогли домовитися і затягнути пояси разом з усіма", - пояснив він.

"Дуже вчасно люди, яким важливо качати ситуацію недовіри навколо президента, прем'єра, Верховної Ради, мені інформацію підкинули цю... До того ж, я не першоджерело - я опинився рупором і динаміком, який все це озвучував. І рупором досить гучним, так як кількість передплатників, авторитет серед людей. Я видав це в ефір... Я вирішу з Яценюком це питання під час особистої зустрічі, потисну йому руку і вибачусь, де треба. Тому що я сам потрапляв у ситуації, коли мене оговорювали", - додав він.

Мочанов також зазначив, що йому надалі варто бути більш уважним до своїх заяв. "Мені потрібно бути уважнішим до сказаних слів, тому з тих пір я значно менше кукурікаю", - підсумував активіст.