ua en ru

Багато депутатів міськради Миколаєва пов'язані з ОЗГ "Мультика", - Луценко

Багато депутатів міськради Миколаєва пов'язані з ОЗГ "Мультика", - Луценко Фото: Юрій Луценко (пресс-служба Юрія Луценка)

За словами Луценка, з ОЗГ "Мультика" пов'язана не одна партія Миколаєва, а весь політичний спектр

Багато депутатів Миколаївської міської ради пов'язані з організованою злочинною групою Михайла Титова ("Мультика"). Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко на брифінгу у Миколаєві, повідомляє "Преступности. НЕТ".

"Мене дивує в цій справі тільки одне - ця самогубне безголів'я окремих політичних сил, які стали на захист керівництва ОЗГ Титова - "Мультика"...Вони настільки залежні від бандитів, що змушені навіть під їх диктовку з камери Маріупольського СІЗО здійснювати ці ганебні дії", - зазначив Луценко.

За словами Луценка, з діяльністю ОЗГ "Мультика" пов'язана не одна партія Миколаєва, а весь політичний спектр.

"Будемо давати оцінку всім їм, тому що вилучені в ході обшуків матеріали дають нам таку можливість", - заявив він, зазначивши, що депутати "документують свої зв'язки досить відверто".

Нагадаємо, 31 серпня Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області заарештував без права внесення застави Михайла Титова, який відомий у кримінальному середовищі під прізвиськом "Мультик".