ua en ru

МІУ до середини серпня повинно розробити стратегію розвитку аеропортів, - Гройсман

МІУ до середини серпня повинно розробити стратегію розвитку аеропортів, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив, що лоукостери повинні літати і зі Львова, і з Харкова, і з Херсона

Міністерство інфраструктури України (МІУ) до середини серпня повинно розробити стратегію розвитку аеропортів. Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів в інтерв'ю виданню "Ділова столиця".

"Не треба забувати про регіональні аеропорти. Лоукостери повинні літати і зі Львова, і з Харкова, і з Херсона. Це дуже важливо. Проблема в тому, що не було стратегії розвитку аеропортів і було дуже важко зрозуміти, куди нам рухатися. Я поставив завдання, щоб до середини серпня Міністерство транспорту розробило таку стратегію", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявляв, що протягом наступних місяців в Україні має бути вироблена стратегія розвитку вітчизняних аеропортів. Глава уряду зазначив, що відповідна робота повинна бути прискорена і стратегія може бути підготовлена у серпні.

"Нам потрібна стратегія розвитку аеропортів України та розвитку авіації тому, що по великому рахунку сьогодні кожен аеропорт займається самостійно визначенням свого місця під сонцем", - сказав Гройсман.