ua en ru

МІУ відібрало п'ять кандидатів на посаду глави "Укрпошти"

МІУ відібрало п'ять кандидатів на посаду глави "Укрпошти" Фото: УДППЗ "Укрпошта"

Із 20 кандидатів кваліфікаційним вимогам відповідали 14

Комісія Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників держпідприємств на засіданні 22 жовтня розглянула документи та пропозиції з управління підприємством учасників конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора держпідприємства українського поштового зв'язку "Укрпошта". Про це повідомили у прес-службі МІУ.

Як зазначається, всього на конкурс до "Укрпошти" подало заяви 20 кандидатів. За результатами розгляду пакетів документів конкурсна комісія визначила, що тільки 14 кандидатів відповідають кваліфікаційним вимогам.

Комісія МІУ із проведення конкурсу на главу "Укрпошти" заслухала презентації цих учасників і шляхом голосування визначила п'ять кандидатів, чиї конкурсні пропозиції були визнані кращими. Ними стали Артемій Єршов, Дмитро Нікітін, Відас Даніелюс, Тетяна Білоус та Ігор Ткачук.

За вимогами конкурсу кадрова комісія Мінінфраструктури після відбору подає кращі кандидатури до комітету із призначенням Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Нагадаємо, конкурс на керівника "Укрпошти" було оголошено на початку вересня.