ua en ru

В МІУ обіцяють облаштувати КПП між Кримом і Херсонській обл. до кінця жовтня

В МІУ обіцяють облаштувати КПП між Кримом і Херсонській обл. до кінця жовтня Фото: пункти пропуску на кордоні з Кримом облаштують до листопада

Міністерство ухвалив дорожню карту створення інфраструктури КПП

Контрольно-пропускні пункти на кордоні Херсонської області та Криму будуть обладнані до кінця жовтня 2015 р. Про це заявив заступник глави Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян, передає прес-служба відомства.

Повідомляється, що така домовленість закріплена в дорожній карті створення інфраструктури контрольних пунктів в'їзду-виїзду на адміністративній межі Херсонської області і тимчасово окупованій території АРК.

"Дорожня карта передбачає ряд кроків, спрямованих на облаштування пунктів пропуску на Херсонщині. Зокрема будуть вирішені питання розробки проектно-кошторисної документації, виділення земельної ділянки, розробки проекту землеустрою, а також будівництво об'єктів інфраструктури й зон сервісного обслуговування", - йдеться в повідомленні.

За словами Омеляна, бізнес висловив готовність допомогти державі в облаштування сервісних зон і створення електронних процедур, які прискорять і полегшать проходження всіх формальностей.

"Отже, до кінця жовтня поточного року пункти пропуску будуть облаштовані для комфортного перетину", - зазначив він.

Нагадаємо, суд Києва заарештував майно обвинувачених у державній зраді кримських суддів на 200 млн грн.