ua en ru

Мітинг проти забудови в Полтаві: медики прооперували двох постраждалих учасників АТО

Мітинг проти забудови в Полтаві: медики прооперували двох постраждалих учасників АТО Фото: сутичка під час мітингу в Полтаві

Стан постраждалих під час мітингу в Полтаві важкий

У Полтаві прооперували учасників АТО, які постраждали в результаті сутичок під час мітингу проти забудови. Про це повідомила волонтер Наталія Гранчак на своїй сторінці в Facebook.

"Операції у Сашка (Олександр Коба, - ред.) щойно завершилися. Переводять в реанімацію", - повідомила волонтер.

За її словами, у другого постраждалого учасника АТО Дмитра теж пройшла операція.

Операції у Сашка щойно завершилися. Переводять в реанімацію. Все слава Богу! Стан важкий, але головне, що живий і ми про...

Опубліковано Наталією Гранчак 5 квітня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, у Полтаві під час мирного протесту за участю 300 осіб сталася бійка між представниками приватної охоронної фірми і протестувальниками. В результаті сутички на мітингу проти забудови були поранені три людини.

За словами начальника відділу зв'язків з громадськістю управління МВС у Полтавській області Юрія Сулаєва, один чоловік отримав ножове поранення, ще один - ушкодження голови (ймовірно ударом дерев'яною палицею) і травмований патрульний поліцейський (удари в обличчя, ймовірно перелом носа).

Також поліція затримала 8 найбільш активних людей з обох сторін. Поки особистості цих людей встановлюються та встановлюються всі обставини правопорушення.

Нагадаємо, у сутичці біля консульства Туреччини в Бельгії постраждали 3 людини.