ua en ru

Місія МВФ почне роботу в Україні з 12 травня

Місія МВФ почне роботу в Україні з 12 травня Фото: Директор-розпорядник МВФ, Крістін Лагард

Представники місії вже зараз відзначають, що Україна демонструє прогрес у процесі реформування економіки

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) почне свою роботу в Україні з 12 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НБУ на Facebook.

Зокрема, в повідомленні наводиться цитата голови НБУ, Валерії Гонтарєвої про підсумки візиту офіційної української делегації до Вашингтона для участі у щорічних весняних зборах МВФ та Світового банку: "У Вашингтоні ми зустрічалися з колегами з центральних банків Китаю, Швеції, Польщі, Голландії. Також відбулися зустрічі з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, так і з представниками місії МВФ в Україні, яка почне роботу вже 12 травня. Всі відзначають, що Україна демонструє наявний прогрес у процесі реформування економіки в цілому і фінансового сектору зокрема. Така висока оцінка наших зусиль від міжнародного співтовариства підтверджує правильність обраного нами шляху і додає нам сил для подальших активних кроків у цьому напрямку".

Міжнародне співтовариство вітає прогрес у процесі реформування фінансового секторуПід час традиційної наради в Націона...

Posted by Національний банк України on 29 Апрель 2015 г.
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України, Арсеній Яценюк, казав про те, що місія МВФ прибуде до Києва 29 травня.