ua en ru

"Миротворець" ідентифікував проросійських провокаторів серед учасників прориву кордону

"Миротворець" ідентифікував проросійських провокаторів серед учасників прориву кордону Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Інформацію підтвердив глава "Миротворця" Роман Зайцев

"Миротворець" ідентифікував проросійських провокаторів серед учасників прориву кордону за участю екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі. Про це у Facebook написав глава "Миротворця" Роман Зайцев.

"Ну, що, патріоти Юлі і Міхо? Гарненька у вас компанія з адептами країни-агресора тепер? А ми ще вам сюрпризи приготували", - написав він.

Крім того, про присутність проросійських провокаторів на пункті пропуску "Шегині" повідомив і радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"До речі, як виявилося, серед титушок Саакашвілі, котрі проривали кордон були виявлені проросійські провокатори. Про це вже повідомив "Миротворець".
Так хто заплатив за недільну провокацію проти України?", - написав він.

Увага! Помічники політичного шоу-мена Саакашвілі, сьогодні заверещали про якісь масові арешти і якісь політичні репресії...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за повідомленням Держприкордонслужби, Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетину кордону.

"Михайло Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання державного кордону, а його оточення блокує прикордонний наряд", - повідомляли у відомстві.