ua en ru

"Миротворець" готовий надати спецслужбам країн G7 дані про 62 тис. проросійських бойовиків

"Миротворець" готовий надати спецслужбам країн G7 дані про 62 тис. проросійських бойовиків Фото: "Миротворець"

Колектив сайту заявив, що готовий до плідної співпраці

Сайт "Миротворець" готовий надати спецслужбам країн G7 дані про 62 тис. проросійських бойовиків і їх помічників. Про це йдеться в сообщеннии прес-служби центру в Facebook.

"Колектив Центру "Миротворець" заявляє, що готовий до плідної співпраці і може ознайомити представників спецслужб і поліцейських органів країн G7 з результатами своєї діяльності щодо протидії російської агресії. Крім того, ми готові передати наявні дані про більш ніж 62 тис. проросійських бойовиків, терористів і їх помічників, російських найманців і військових злочинців, здійснювали і продовжують здійснювати злочини проти національної безпеки України, світу, безпеки людства і міжнародного правопорядку", - йдеться в повідомленні.


У центрі сподіваються, що інтегрування цієї інформації в інформаційні системи спецслужб і поліцейських органів країн G7 "суттєво посилить контроль над поширенням проросійського тероризму і російської пропаганди в інші країни".

Нагадаємо, раніше страни Великої сімки (G7) закликали українську владу захистити свободу засобів масової інформації після публікацій списку акредитованих на підконтрольних територіях Донбасу журналістів сайтом "Миротворець".