ua en ru

У Мін'юсті США не знайшли доказів прослуховування Трампа Обамою

У Мін'юсті США не знайшли доказів прослуховування Трампа Обамою Фото: Барак Обама (facebook.com/barackobama)

Ні у ФБР, ні в Мін'юсту немає жодних записів, що вказують на прослуховування

Міністерство юстиції США заявило, що у нього немає жодних доказів того, що екс-глава країни Барак Обама прослуховував телефони кандидата в президенти Дональда Трампа в ході передвиборної кампанії в 2016 році. Про це повідомляє CNN.

"Ні у ФБР, ні в департаменту Мін'юсту з нацбезпеки немає жодних записів, що вказують на прослуховування, як ідеться у твітах від 4 березня 2017 року", - наголошено в повідомленні.

Як відомо, раніше Трамп звинуватив свого попередника Обаму в прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії і зажадав провести розслідування.

"Як низько міг опуститися президент Обама, щоб прослуховувати мої телефонні розмови за час сакрального виборчого процесу. Це Уотергейтський скандал Ніксона. Поганий (або хворий) хлопець", - писав Трамп у своєму Twitter.

Нагадаємо, у березні 2017 року повідомлялося, що в глави ФБР Джеймса Комі немає доказів на підтвердження висунутих президентом США Дональдом Трампом звинувачень про організацію екс-президентом Бараком Обамою прослуховування штаб-квартири Трампа на Манхеттені під час виборчої компанії.