ua en ru

Мін"юст засвідчил копії статутів та свідоцтв для участі у виборах Президента ще 3 партії.

Міністерство юстиції України 21 жовтня засвідчило копії статутів та свідоцтв Народній партії (керівник Володимир Литвин), Всеукраїнському об'єднанню "Батьківщина" (керівник Юлія Тимошенко) та Партії регіонів (керівник Віктор Янукович). Про це повідомляє прес-служба Мін"юста.

Міністр юстиції Микола Оніщук зазначив, станом на ранок 22 жовтня засвідчені копії статутів та свідоцтв видано 7 партіям, які заявили про намір стати суб'єктами виборчого процесу на чергових виборах Президента України. Крім того, повідомив міністр, на розгляді в Міністерстві юстиції знаходяться документи ще 3 політичних партій, які заявили про намір стати суб'єктами виборчого процесу на чергових виборах Президента України - Молодіжної партії України (керівник Ганна Федорченко), Української народної партії (керівник Юрій Костенко) та Всеукраїнського об'єднання "Свобода" (керівник Олег Тягнибок).

Як повідомлялося, 19 жовтня, у перший день виборчого процесу, копії статутів та свідоцтв були видані політичній партії "Союз Лівих Сил" (керівник Василь Волга), Партії "Справедливість" (керівник Станіслав Ніколаєнко), Комуністичній партії України (керівник Петро Симоненко) та Соціал-Демократичній партії України (об'єднаній) (керівник Юрій Загородній).