ua en ru

За минулу добу бойовики 84 рази порушили режим тиші у зоні АТО

За минулу добу бойовики 84 рази порушили режим тиші у зоні АТО Фото: у зоні АТО

У Опитному бойовики застосували зенітну установку

Минулої доби незаконні збройні формування у зоні антитерористичної операції (АТО) обстрілювали позиції українських військ на донецькому та маріупольському напрямках, застосовуючи гранатомети, стрілецьку зброю та міномети. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Бойовики 14 разів відкривали вогонь по опорних пунктах в районі Красногорівки із гранатометів, стрілецької зброї та мінометів калібру 82-мм.

Обстрілів з гранатометів різних систем зазнали також укріплення українських військових в Луганському, Мар'їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкиному.

У Опитному бойовики застосували ще й зенітну установку.

Обстріли з мінометів калібру 82 та 120 мм по позиціях сил АТО зафіксовано в Талаківці, Гнутовому, Авдіївці, Зайцевому, Майорську та на шахті Бутівка.

Загалом за минулу добу проросійські бойовики 84 рази порушували "режим тиші". В окремих випадках наші бійці відкривали прицільний вогонь у відповідь зі зброї, яка дозволена Мінськими домовленостями.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 06 лютого 2016 року:Минулої доби ситуація в районі проведення А...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Friday, 5 February 2016

Нагадаємо, впродовж 5 лютого бойовики в зоні проведення антитерористичної операції 45 разів обстрілювали позиції українськх військових.