ua en ru

За минулу добу бойовики 45 разів відкривали вогонь по силах АТО

За минулу добу бойовики 45 разів відкривали вогонь по силах АТО Фото: у зоні АТО

Провокації бойовиків у зоні АТО не припиняються

Бойовики 45 разів відкривали вогонь 8 лютого по опорних пунктах українських військових у зоні антитерористичної операції (АТО) із різних видів зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Так, з гранатометів та стрілецької зброї вже вкотре обстрілювалися українські позиції в Опитному, Авдіївці, Луганському, Троїцькому, Зайцевому, Майорську та на шахті Бутівка.

Під мінометний обстріл потрапили українські укріплення в Пісках, Мар'їнці, Гнутовому та Троїцькому, що на межі Донецької та Луганської областей.

В районі Красногорівки, крім гранатометів, бойовики застосували великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, міномети калібру 82 мм та зенітну установку.

Також зі стрілецької зброї були обстріляні позиції сил АТО в Широкиному.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 09 лютого 2016 року:Не припиняються провокації проросійських бо...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Monday, 8 February 2016

Нагадаємо, 8 лютого, о 22:50 позиції українських військ у районі Мар'їнки зазнали обстрілу мобільної мінометної групи проросійських бойовиків із населеного пункту Трудівське. Крім того, з того ж місця вони обстрілювали передмістя та райони Донецька.